top of page
Writer's pictureGediminas Grinevičius

Serija #1115 3 labai svarbūs SVERTAI

3 labai svarbūs SVERTAI 🔥



Jei nori greičiau ir efektyviau pasiekti savo tikslus, rekomenduoju panaudoti šiuos tris svertus 🚀



Kas yra svertas? (Anglų k. Leverage)



Tai įrankis, kuriuo pasinaudoji, kad greičiau, lengviau ir efektyviau pasiektum kažkokio rezultato.



1 SVERTAS: Kitų žmonių patirtis



Pasinaudoję kitų žmonių patirtimi mes “suspaudžiame laiką”. Tai kaip laiko mašina. Tu įgiji patirties ir išvengi klaidų, be ilgo laiko indėlio, nes pasinaudoji kito žmogaus sukauptomis žiniomis ir patirtimi.



Įsivaizduok kažkas sukaupia 30 metų patirtį kažkokioje sferoje ir parašo knygą į kurią sudeda visas sukauptas žinias ir patirtį. Tu nusiperki tą knygą už 10€, 20€, 30€ ir per savaitę perskaitai tą knygą. Tu ką tik tapai 30 metų protingesnė (-is), bet tau neprireikė 30 metų įgyti toms žinioms.



2 SVERTAS: Kitų žmonių pinigai



Sakysi “o ne Gediminai, tai skamba nelegaliai” 😮! Bet pagalvok kaip tu nusipirkai namą su paskola? Tau bankas davė kitų žmonių pinigus, kad tu įsigytum namą ir tada tu per kažkokį laiko tarpą grąžini tuos pinigus. Tu ką tik pasinaudojai kitų žmonių pinigais, kad greičiau įsigytum namą dabar, o ne taupytum ateinančius 20 metų, kad jį įsigytum.



Taip pat ir versle, jei mes suburiame didelę klientų bazę ir komandą, kurie reguliariai apsipirkinėja tavo kompanijos produkciją, tu uždirbi nuo visos tos apyvartos. Tu viena (-as) niekada nenupirktum ir neparduotum tiek produktų, kiek tai gali padaryti 1000 žmonių tinklas. Tokiu būdu tu pasinaudoji kitų žmonių pinigais (apsipirkimu), kad pasiektum resultato greičiau (uždirbti daugiau pinigų)



Reiškia tu duodi kažkokią vertę (produktas, paslauga, konsultacija), o žmogus tau mainais duoda savo pinigus. Tai vienintelis etiškas būdas iš žmonių imti pinigus. Todėl tavo tikslas turėtų būti aptarnauti kuo didesnį kiekį žmonių, per kuo trumpesnį laiko tarpą 🚀



3 SVERTAS: Kitų žmonių laikas



Jei tu dirbi samdomą darbą, tavo darbdavys uždirba iš tavo laiko. Jie iš tavęs perka tavo laiką didmenine kaina ir parduoda jį mažmenine kaina. 



Tu turi tik 24 valandas per parą. Jei tavo uždarbis priklauso tik nuo to ką tu gali padaryti per tą laiką, tada tavo pajamos bus labai ribotos.



Bet kai tu pradedi samdyti kitus žmones arba statai komandą tinklinio marketingo versle, tada tu pradedi DAUGINTI savo laiką. 



Įsivaizduok tu turi 10 komandos narių, dabar vietoje savo 12 darbo valandų tu ką tik įgijai 120 darbo valandų pasinaudodama (-as) tų žmonių laiku. Ar galėtum daugiau nuveikti per 120 valandų nei per 12?!



Pasinaudojant šiuo svertu mes galime neribotai padauginti savo pajamas ir pasiekti tikslus daugybe kartų greičiau, nei jei tai būtume darę vieni 🚀



Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

📚 NAUJA KNYGA “Tinklinės Rinkodaros Vadovas” - https://www.tinklinismarketingas.lt/tinklinesrinkodarosvadovas 📚


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🙏 Asmeninė 1 valandos konsultacija https://www.tinklinismarketingas.lt/clients 🙏

35 peržiūros0 komentarų

Comments


bottom of page